Nasa Tour
TOIT JA RESTORANID ALANYAS

TOIT JA RESTORANID ALANYAS

  • 16 maaliskuuta maanantai, 2020

Alanya on tuntud üsna taskukohaste hindade ja maitsvate toitude poolest. Siin saab kogu päeva hõlpsalt söönuks sama hinnaga mis kodumaal või isegi odavamalt. Soovitame proovida iga päev erinevaid restorane ja söögikohti, et näha ja maitsta võimalikult palju erinevaid maitseid Alanyas.


Alanya suuremad tänavad sealhulgas peatänavad on täis restorane mis mõeldud turistidele. Sellepärast on sealsed hinnad ka pisut kõrgemad, kui näiteks kohalikes ja natukene väiksemates restoranides. Nendes restoranides pakutakse sageli kohalikke ja rahvusvahelisi roogasid. Mõned restoranid on spetsialiseerunud näiteks Soome või Rootsi roogadele väga madalate hindadega. Väiksematest kõrvaltänavatest leiate kohalikke restorane veelgi odavamate hindadega. Nendes restoranides pakutakse peamiselt traditsioonilisi Türgi toite. Lai valik kohalikku toitu mille seas saate valida välja just enda lemmiku. 


Pagariärisid ja kohvikuid võib leida igalt nurgalt. Maitsva täidisega küpsised, värsked leivad ja küpsetised. Tänavatel leiate ka väikesed punased bageli kioskid. Maitsva bageli saab täita  näiteks šokolaadiga. Soolane bagel toorjuustu või oliivipastaga. Neid bageleid nimetatakse Simitiks. Täna maksab Simit umbes 1,25–1,50 tl ning see on lihtne, maitsev ja kiire suupiste. Tänavatelt leiate ka palju muid suupisteid, näiteks värsked maisitõlvikud, popkorni, jäätist, lai smuuti valik ja värskelt pressitud mahla valik. Ja seda kõike uskumatu hinnaga!


Alanyas ei ole veel gluteenivabad toidud laialt levinud, kuid gluteenivabad toidud on hakanud ilmnema paljude restoranide nimekirjas. Näiteks, kui ööbite korteris ja teil on võimalus ise süüa valmistada, soovitan teil külastada Migrose kauplusi. Alanya Migrose lettidelt võib leida juba laias valikus gluteenivabu tooteid. Sojapiima leidub ka Migros kaupluses ja paljudes kohvikutes. Sealhulgas  on saadaval laktoosivaba piim. 


Soojas Alanyas on võimalik imelist õhtusööki ja imelisi restorane nautida nautida ka eemal linnamürast ja suurtest tänavatest. Kale mäel on palju imelisi restorane, kust avaneb vaade linnale, merele ja mägedele. I Love Alanya sildi kõrval asuv The Rabbit Restaurant pakub suurepäraseid vaateid ning maitsvaid toite ja jooke. Päris kesklinnas asub Villa Okan, mis on samuti populaarne restoran söömiseks ja ajaveetmiseks. Villa Okan -is on võimalik kuulata imelist elavat muusikat, mida on hea õhtusöögi kõrvale nautida. Sadamast leiab armsaid ja rahulikke mereandidele spetsialiseerunud restorane. 


Türgi Hommikusöök! Kas olete seda kunagi proovinud ? Kümmekond pealuu tassi tuuakse lauale. Saate tõelise elamuse  ja nautida imelisi maitseid. Türgi traditsioonilise hommikusöögi kõige traditsioonilisemate roogade hulka kuuluvad erinevad juustud, keedised, leivad, puu- ja köögiviljad, omlett, oliivid, täidisega leivad, juusturullid, erinevad toidud ja palju muud. Traditsiooniline türgi tee on tavaliselt hinna sees ja sellise hommikusöögi hind on olenevalt asukohast umbes 30–45 tl. Seega pole hullu, kui kõht õhtuni täis saab: seda rikkalikku hommikusööki tuleks nautida mitu tundi.


Alanyas saab maksta eurodes ja dollarites, kuid soovitame maksta liirides.Arve peaksid alati ka küsima. Paljudel turistidele suunatud restoranidel on oma “sisseviskaja”, kes räägib ja köidab kliente. Sageli on nad väga toredad ja sõbralikud tuues kõigile naeratuse näole.

Viimeinen postaus

Alanya

Tässä on Alanyan yöelämä: Olet kutsuttu juhliin!

  • 16 syyskuuta lauantai, 2023
Jos haluat viettää unohtumattoman yön Alanyassa, tutustu suosituimpiin yökerhoihin ja tapahtumapaikkoihin. Nauti Alanyan yöelämästä paikoissa, kuten Club Summer Garden, Illusion Event Hall, Alanya Havana Club ja Robinhood Club.
Lue lisää

Antalyan akvaario

  • 08 elokuuta lauantai, 2020
KIINNOSTAAKO MERENALAISEN ELÄMÄN TUTKAILU KOKO PERHEEN KANSSA?
Lue lisää

ERILAISET LAIVARETKET ALANYASSA

  • 29 heinäkuuta keskiviikko, 2020
Jos olet jo eksynyt Alanyan kuuluisaan satamaan, huomasit varmaan että se on tupaten täynnä
Lue lisää

TOIT JA RESTORANID ALANYAS

  • 16 maaliskuuta maanantai, 2020
Alanya on tuntud üsna taskukohaste hindade ja maitsvate toitude poolest.
Lue lisää

Haluatko Paasta Retkelle Kuuluisan Kauniiseen Pamukkaleen

  • 28 maaliskuuta lauantai, 2020
Haluatko Paasta Retkelle Kuuluisan Kauniiseen Pamukkaleen
Lue lisää

SAPADEREN KANJONI SEKÄ VESIPUTOUS

  • 28 maaliskuuta lauantai, 2020
SAPADEREN KANJONI SEKÄ VESIPUTOUS
Lue lisää

Retki Uskomattoman Kauniiseen Kappadokiaan

  • 28 maaliskuuta lauantai, 2020
Retki Uskomattoman Kauniiseen Kappadokiaan
Lue lisää

Haluatko Uida Delfiinien Kanssa Seka Nahda Delfinaarion Ja Merileijonat

  • 16 maaliskuuta maanantai, 2020
Haluatko Uida Delfiinien Kanssa Seka Nahda Delfinaarion Ja Merileijonat
Lue lisää